Modernizace domu

Tahle rodina si nechala zrekonstruovat část svého domu.

the shelter
Foto: Hoang Le

Info o projektu:
Název: The Shelter
Autor: Nha4 Architects
Účel budovy: Rodinný dům
Místo: Thái Hòa, Vietnam

Stavba se nachází ve vietnamské vesnici Thái Hòa a byla navržená architekty z kanceláře Nha4 Architects. Realizace byla provedená v roce 2015. Jedná se o rekonstrukci původního objektu jehož podlažní plocha činí 70 metrů čtverečních.

Pro architekty to byl nelehký úkol splnit přání klientů. Navrhnout takovou úpravu, která se do okolí bude hodit a navíc nabídne nové prostředí pro jejich život. To vše se jim povedlo. Výška objektu respektuje původního výšku domu, a také plocha byla zachována. Objekt obsahuje pouze jedno nadzemní podlaží, ve kterém se nacházejí dva pokoje se společným obývacím pokojem a kuchyní v centrální části domu, a dále malá pracovna. Vstupní průčelí je z zapuštěné a vytváří tak lodžii přístupnou z ložnice, která se dá zatáhnout pomocí rolovacích žaluzií.


Foto: Hoang Le


Foto: Hoang Le


Foto: Hoang Le


Foto: Hoang Le


Foto: Hoang Le


Foto: Půdorys

Autor:

Vložit komentář