Výhody bydlení v centru Prahy

Rozhodli jste se, že si koupíte vlastní byt v některé části Prahy a zatím nejste rozhodnuti, kterou si vybrat?

byt v Praze
Foto: homesweethome.cz

Což takhle informovat se na prodej bytů v Praze 1? Najdete zde byty menší, vhodné pro mladé žijící jako singles, ale i byty prostorné, velké, které uspokojí i požadavky větší rodiny s dětmi.

Velkou předností této lokality je vynikající občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost a jedinečnost prostředí, které jinde nenajdete.

Vyberete si byt dle vašich potřeb a přání

Hledáte-li spíše menší byt, mohl by vám vyhovovat byt o dispozici 2+kk na ulici Kozí, Praha 1 – Staré Město. Obytná plocha je 44 m². Nachází se v druhém patře cihlového domu po rekonstrukci. V bytě se nachází předsíň s praktickým úložným prostorem, kuchyně, obývací pokoj, ložnice a koupelna se sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Pokoje jsou neprůchozí a okna bytu jsou orientována na jihovýchod. Na zemi najdete plovoucí podlahu a parkety. K dispozici je i sklep v suterénu, který k bytu náleží.

Potřebujete něco většího? Jestliže je vaše rodina početnější, nebo se v blízké budoucnosti rozrostete, podívejte se na luxusní mezonetový byt o dispozici 4+1. Nachází se v Praze 1 – Nové Město, Petrská ulice a jeho podlahová plocha je 160 m². Byt se nachází ve čtvrtém a pátém patře kompletně zrekonstruovaného a udržovaného cihlového domu s výtahem. Součástí bytu je i terasa o velikosti 18 m² orientovaná do vnitrobloku domu.

První patro nabízí prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu s Jacuzzi vanou a toaletou, samostatnou toaletu, šatnu a terasu.  Ve druhém patře najdete prostornou ložnici se šatnou, koupelnu s toaletou a technickou místnost s vlastním plynovým kotlem. Celý byt je klimatizován. K dispozici je i sklepní koje.

K odpočinku vám poslouží nově upravený park Lannova s dětským hřištěm na nábřeží Ludvíka Svobody, ostrov Štvanice, kde můžete využít bike park, tenisové kurty, skatepark, nebo sportovní areál Na Františku a s ním minigolf, stolní tenis, venkovní kluziště či viceúčelové hřiště.

Kompletní nabídku bytů na prodej v Praze 1, kterou nabízí realitní kancelář Homesweethome najdete na jejích webových stránkách. Osloví-li vás některý z bytů, neváhejte kontaktovat makléře, nebo využít klientskou zákaznickou linku zdarma.

Autor: