Regály jsou pro domácnost velkým pomocníkem

Při vybavování domácnosti nábytkem se snažíme klást stále větší důraz ne designovou dokonalost jednotlivých prvků. Občas ale zapomínáme na řešení, která mají především praktický účel.

Regál_180x90x35_-_chromovaný_regál_4_police
Foto: t-regaly.cz

Domácnost je nutné zařizovat nejen po estetické stránce, ale také po stránce praktické. A velký přínos v praktické oblasti bydlení mohou přinášet například regály. Klasické regály jsou vhodné i do moderních domácností.

Maximální efektivita v uskladnění

Největší předností je pro regálové systémy především maximální efektivita při uskladnění domácího vybavení. Police v regálech se dají nastavovat přesně podle aktuálních potřeb pro skladování. Výška jednotlivých polic může být nastavena podle skladovaného vybavení. Regály mají díky propracovaným systémům uchycení pevně připevněné police, a tak je zajištěno maximální bezpečí a díky kovové konstrukci i maximální stabilita. Kde a jak v domácnosti využívat regály?

V obývaných částech – špajzy a šatny

Přímo v obývaném interiéru nejčastěji můžeme regály využít v příručních kuchyňských skladech (špajzech, spižírnách). Zde velmi oceníte především jejich variabilitu, protože ne všechny uskladněné potraviny mají stejnou velikost. Variabilita regálů napomáhá maximálnímu využití daného prostoru, aby nebyl ani kousek místa bez využití. Regály se také velmi často využívají v šatnách větších domácností. V šatnách nikomu nevadí, že věci nejsou v zavřených skříních. Naopak otevřené regály do špajzu i a domácnosti nabízí vždy maximální přehled o uskladněném oblečení nebo o uskladněné obuvi.

I do dílen, sklepů a garáží

Další využití nabízí kovové regály také v místnostech, které v domech neslouží k obývání. Zejména se tedy jedná o sklepy, domácí díly nebo garáže. I tady oceníte variabilitu regálů, ale především jejich pevnost a odolnost. Zatímco do domácnosti se spíše hodí regály s kovovou kostrou a kvalitními dřevotřískovými policemi, tak do sklepů, dílen a garáží se hodí spíše regály v celokovovém provedení. Tedy i s kovovými policemi.

Autor: