Jak na dětskou koupelnu

Pokud chcete, aby se vaše dítě na koupání skutečně těšilo, uzpůsobte dětskému světu koupelnu. Jde to snadno a bude vám stačit několik dětských motivů, pestrých barev a hlavně bohatá fantazie. Dětské koupelny si zamilují i dospělí.

dětská koupelna
Zdroj: architectureartdesigns.com

Dětské koupelny pro náročné

A jak by správně taková dětská koupelna měla vypadat? Především by mělo být na první pohled jasné, že tady hrají prim děti. Barevné stěny a obklady, koupelnový závěs s veselými motivy – to vše by nemělo chybět. Ačkoliv vás prostředí koupelny bude automaticky svádět k modré barvě, neváhejte se pustit do nějakých odvážnějších, které ve výsledku také mohou vypadat skvěle. Kombinujte barevné provedení obkladů a nábytku a nezapomeňte ani na látkové doplňky, díky kterým se můžete pustit do téměř jakýchkoliv dětských motivů.

dětská koupelna

Doplňky, které nesmí chybět

Pokud nechcete celou koupelnu přizpůsobovat dětem, ale přeci jen byste pro ně tuto místnost rádi udělali o něco přitažlivější, učiňte tak doplňky, které vás nebudou stát mnoho financí. Začít můžete u barevných koupelnových závěsů, ručníků, osušek a celé řady dalších doplňků, které vaše dítě zaujmou. Své místo by v koupelně měly najít i dětské hračky. Vždyť co by mohlo být pro děti lákavější, než vana se spoustou pěny a parníkem. Zakoupit můžete i smývatelné barvy na tělo, kterými obzvlášť ty malé děti během koupele zaujmete.

dětská koupelna

dětská koupelna

dětská koupelna

dětská koupelna

dětská koupelna

dětská koupelna

dětská koupelna
Zdroj: architectureartdesigns.com

Autor: