Stylové rohožky ke vstupním dveřím

Rohožky u domů většinou nejsou ničím, co by nás na první pohled mohlo zaujmout. Jsou však takové kousky, které opravdu nedokáží uniknout pozornosti návštěvníků, což je vlastně účel, za kterým byly vyrobeny. Stačí obyčejná rohožka doplněná o vtipný nápis a je na světě dekorace, která zaujme každého.

rohožky
Zdroj: home-designing.com

Novou rohožku vybírejte důkladně

Rohožky jsou často nedoceněným doplňkem domácností. Kromě toho, že plní svoji praktickou funkci, nás už jejich samotný vzhled ani moc nezajímá a to je obrovská škoda. Je to totiž skvělý způsob, jak uvítat své návštěvy hned u vstupu, takže proč toho nevyužít a nevytvořit nebo nepořídit si takovou rohožku, která bude atraktivní a vtipná? Stačí je vyrazit do obchodu a dát si trochu práci s výběrem moderní rohožky. Nejlepší je ale objednat ji přes internet, který jich nabízí mnohem více než kamenné prodejny. Některé druhy rohoží u nás navíc nejsou ani běžně dostupné.

rohožky

Dovnitř i na ven

Při výběru nové rohožky musíte vědět, zda ji chcete mít venku nebo uvnitř. Podle toho je třeba vybírat materiál. Věnku umístěné rohože by měly být z kvalitnějšího a pevnějšího materiálu, aby dobře odolávaly nepříznivému počasí. V interiéru pro změnu oceníte co nejlehčí a nejtenčí rohožky, které budou měkké a tedy i příjemné na dotek. Nezanedbávejte vzhled rohoží, protože to je to, co mnohdy vaše návštěvy uvidí jako první.

rohožky

rohožky

rohožky

rohožky

rohožky

rohožky

rohožky
Zdroj: home-designing.com

Autor: